Από το Blogger.

Mi perfil

Η Φωτό Μου
Emelia
Αναπνέω οξυγόνο στον καθαρό ουρανό μου κρατώντας τα πόδια μου βαθιά στη γη, για να μην παρασυρθώ από την πνοή των ανέμων... Περιηγηθείτε και αναπνεύστε ελεύθερα!
Προβολή πλήρους προφίλ

Χειροποίητα σαπουνάκια!!!

Handmade και ναι ειναι χαρούμενα, είναι μυρωδάτα, είναι ενυδατικά και ήρθαν για να μείνουν...
Η συνταγή τους βασίζεται σε αγνό και ουδέτερο σαπούνι γλυκερίνης, πολύτιμα βούτυρα και έλαια, αιθέρια έλαια και βότανα.
Σαπουνάκια προσώπου σε σχήμα ζουζουνιών. Για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθαρίζουν απαλά και ενυδατώνουν καθώς περιέχουν βρώμη, μέλι, λεβάντα και χαμομήλι. Στην εικόνα βλέπουμε  δυο απολαυστικές πασχαλίτσες και δυο ζουζουνοπεταλούδες!

Σαπουνάκια πορτοκαλένια για το σώμα, σε σχήματα λουλουδιών με εκχύλισμα και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, κανέλα και αμυγδαλέλαιο. Καθαρίζουν απαλά και ευδατώνουν. Δημιουργούν αίσθημα ευεξίας και ρυθμίζουν τη λιπαρότητα χωρίς να ξηραίνουν.
Τα σαπουνάκια αυτά δεν κάνουν πολύ αφρό γιατί δεν εχουν αφριστικούς παράγοντες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καθαρίζουν αποτελεσματικά. Αντιθέτως είναι πολύ ευεργετικά για το δέρμα. 
Σαπουνάκια που μοιάζουν με σοκολατάκια αλλά δεν ειναι σνιφ σνιφ... 
Ειδικά για εφαρμογή στις περιοχές με ατέλειες, χαλάρωση, κυτταρίτιδα, σημάδια. Με εκχύλισμα φυκιών, καφείνη, βαλσαμόχορτο, καλέντουλα και αιθέριο έλαιο σανταλόξυλο. Τι πιο πρακτικό και γρήγορο από την τοπική εφαρμογή την ώρα που κάνουμε μπάνιο!
Αυτά προς το παρόν και επιστρέφω με τις ιδιότητες διαφόρων βοτάνων  πολύ ευεργετικών για όλους μας!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Makis Del είπε...

Εμέλιααααα που εισαι εσύ παιδι μου?????? Σε έχασα!

Δημοσίευση σχολίου