Από το Blogger.

Mi perfil

Η Φωτό Μου
Emelia
Αναπνέω οξυγόνο στον καθαρό ουρανό μου κρατώντας τα πόδια μου βαθιά στη γη, για να μην παρασυρθώ από την πνοή των ανέμων... Περιηγηθείτε και αναπνεύστε ελεύθερα!
Προβολή πλήρους προφίλ

beautyjoint haul!!!!!

Πρόσφατα έκανα κάποιες αγορές από την ηλεκτρονική σελίδα καλλυντικών beautyjoint. Όποια από εσάς επισκεφθεί το site θα βρει μεγάλη ποικιλία καλλυντικών και όχι μόνο σε πολύ καλές τιμές... Τα προϊόντα έρχονται από Αμερική γι' αυτό θα υπολογίσετε ότι κάνουν γύρω στις 5 εβδομάδες για να φτάσουν. Αναλόγως βέβαια και την πόλη στην οποία βρίσκεστε... Η πληρωμή γίνεται μέσω paypal με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα. Και τώρα στο προκείμενο...



CHERIMOYA Prime's Up Face Primer

Στην απόχρωση natural. Είμαι ικανοποιημένη από το προϊόν, προετοιμάζει καλά την επιδερμίδα για το foundation ή την πούδρα ή ότι χρησιμοποιεί η καθεμία... Δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρό. Παρατήρησα ότι με την εφαρμογή του μένει για περισσότερη ώρα αυτή η λεία αίσθηση στο πρόσωπο που δείχνει ότι έχει απορροφηθεί καλά το μακιγιάζ....Βγαίνει σε άλλες 3 αποχρώσεις αναλόγως την ευαισθησία του προσώπου... Κοστίζει γύρω στα 6 δολάρια!





e.l.f. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder Στην απόχρωση antigua. 

Πολύ ευχαριστημένη και από αυτό το προϊόν. Διπλό σετ ρουζ και μπρόνζερ με μια ωραία γυαλάδα στο αποτέλεσμα, γράφουν έντονα οι αποχρώσεις, με μια μικρή ποσότητα και έτοιμη! Κόστισε 4 δολάρια!


WET N WILD Color Icon Blusher απόχρωση Heather Silk

Πολύ καλό ρουζ από την αγαπημένη εταιρεία WET N WILD. Έντονη χρωματική απόδοση, χρησιμοποιείστε μικρή ποσότητα στο πινέλο σας. Επίσης 4 δολάρια!



WET N WILD Color Icon Eyeshadow Trio On Cloud Nine

Παλέτα με τρεις αποχρώσεις. Τις αγαπώ έχω κι άλλες από τη σειρά...Πολύ καλή απόδοση. Χαρακτηριστικά πάνω στην παλέτα οι οδηγίες για το που θα τοποθετηθεί η κάθε σκιά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα χρώματα. 4 δολάρια!


Αρκετά γνωστό, το JORDANA Eye Primer / Base, με πολύ καλές κριτικές. Προετοιμάζει τα βλέφαρα για τη σκιά, φωτίζει το βλέμμα, διατηρεί τις σκιές για μεγαλύτερο διάστημα και εμποδίζει το crease , το σπάσιμο της σκιάς στο βλέφαρο... Όλα αυτά με 2 δολάρια. 


single baked eyeshadow Kleancolor 
Ήθελα απλώς να δοκιμάσω αυτές τις σκιές και τελικά μάλλον θα ξαναπάρω... Μεγάλη ποσότητα, καλή απόδοση, χρησιμοποιούνται στεγνές ή βρεγμένες... Κάτι λιγότερο από 2 δολάρια....


2 swatces από τη σειρά 

WET N WILD Mega Last Matte Lip Cover 

Εννοείται έμεινα πολύ ικανοποιημένη, σταθερά χωρίς να αφήνουν ξηρότητα στα χείλη, έντονη απόδοση με ένα μόνο πέρασμα... Η συσκευασία δεν με ξετρελαίνει γιατί καμιά φορά φεύγουν τα καπάκια, αλλά μπροστά στην αξία τους το παρακάμπτω....Αποχρώσεις stoplight red, mauve outta here... Ωστόσο οφείλω να πω ότι στο σάιτ και στη φωτογραφία φαίνονται λίγο διαφορετικά τα χρώματα οπότε μην πάρετε και όρκο... Λιγότερο από 3 δολάρια!



WET N WILD Mega Slicks Lip Color Pencil


Λοιπόν σε αυτά τα lip pencil μου άρεσε το κοκκινωπό red wine  και σαν χρώμα και σαν διάρκεια και σαν υφή. Το καφετουλομπρονζέ  chocolate truffles δεν μου πήγε καλά από την αρχή κ μάλλον θα το πετάξω. Καταρχήν ήταν λιωμένο κάπως γι' αυτό και στο swatch είναι τόσο απλωμένο. Στα χείλη μου έμοιαζε με μπρονζέ κρέμα πασαλειμμένη... Δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω σαν σκιά-μολύβι και αρχικά φαινόταν ωραίο αλλά μετά μάζευε πάρα πολύ και έτρεχε ακόμα και με primer...  Δεν ξέρω. Ίσως κάποιο πρόβλημα να υπήρχε με το συγκεκριμένο γιατί το άλλο το red wine μου αρέσει πολύ. 
4 δολάρια.


WET N WILD Mega Volume Mascara 

Εδώ θα τα χαλάσουμε παρόλο που έχω αδυναμία στα WET N WILD. Η μάσκαρα δεν δίνει καθόλου όγκο ... Μα καθόλου. Ίσα- ίσα που τις έκανε λεπτές και κοκαλωμένες. Δν μπορώ να πω ότι έδινε καθόλου μήκος για να πω ότι θα την κρατούσα γι ' αυτό. Ε τι να κάνουμε. Ευτυχώς είχε μόλις 4 δολάρια.

Και τέλος... Αγαπημένη παλέτα από NYX Love in Paris Eye Shadow Palette , απόχρωση Let Them Eat Cake. 
 

Πολύ ωραία παλέτα με 9 αποχρώσεις του ροζ, σομόν, καφέ... 
Ωραία σύνθεση γράφουν αρκετά, μεταλλικές οι περισσότερες. 10 δολάρια...
 Καληνύχτα σε όλες και όλους με μια συνολική φωτό!




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS