Από το Blogger.

Mi perfil

Η Φωτό Μου
Emelia
Αναπνέω οξυγόνο στον καθαρό ουρανό μου κρατώντας τα πόδια μου βαθιά στη γη, για να μην παρασυρθώ από την πνοή των ανέμων... Περιηγηθείτε και αναπνεύστε ελεύθερα!
Προβολή πλήρους προφίλ

Σπιτική μάσκα με κεφίρ....

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες και τους όμορφους... Έφτιαξα αυτή μάσκα για πλούσια αντιοξειδωτική δράση και θρέψη στο δέρμα. Παρόλο που είναι πολύ θρεπτική δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα οπότε θα την πρότεινα και σε λιπαρά δέρματα.

Κεφίρ: Το ρόφημα αυτό προέρχεται από τον Καύκασο και η παρασκευή του γίνεται εδώ και αιώνες. Βοηθάει πολύ στη διατροφή και την ευεξία, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδανικό και για το πρόσωπό μας αφού προσφέρει αφθονία ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, βιταμίνες Β12, Β1 και C.



Βρώμη: Οι ίνες της πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει και προστατεύουν από παθήσεις του δέρματος.



Μέλι: Εδώ δεν χρειάζεται να πω πολλά γιατί όλοι γνωρίζουμε τη θεραπευτική αξία του... Περιέχει ένα πλήθος βιταμινών,ριβοφλαβίνη και μεταλλικά στοιχεία, είναι αγνή τροφή για τον οργανισμό και για το δέρμα επίσης... Ακόμη, έχει πολύ καλή αντισηπτική δράση.




Φτιάχνουμε ένα μίγμα με ένα φλιτζάνι κεφίρ, δύο κουταλιές της σούπας μέλι και 4-5 κουταλιές της σούπας βρώμη. Απλώνουμε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό και αφήνουμε μέχρι να στεγνώσει. Αν θέλουμε διατηρούμε το μίγμα σε βαζάκι κλειστό στο ψυγείο μέχρι τρεις μέρες. (λόγω κεφίρ) Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή...
 Δοκιμάστε το!




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Avon κριτική part 2

Σε αυτή την ανάρτηση θα παρουσιάσω κάποια αφρόλουτρα και αρώματα που έχω δοκιμάσει από Avon.



Αγαπώ πολύ αυτή τη σειρά αφρόλουτρων. Κάνουν ωραίο αφρό και έχουν πολύ ωραίο άρωμα. Συχνά είναι σε προσφορές και παίρνεις 2 στην τιμή του ενός και φυσικά συμφέρει πολύ γιατί είναι πολύ ποιοτικά και βγαίνουν σε μεγάλες ποσότητες. Το τελευταίο που δοκίμασα είναι με σύκο και βανίλια και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.


Καταπληκτικά είναι επίσης τα αφροντούς της σειράς Senses αλλά δεν έχω δοκιμάσει πολλά γιατί μου φαίνονται κάπως ακριβά για την ποσότητά τους.


Για παράδειγμα ακόμα και για 750 ml τα 9 ευρώ μου φαίνονται αρκετούτσικα....

Στα καινούρια που βγαίνουν όμως έχω δει καλύτερες προσφορές. (τύπου αφοράζετε 3 ίδια με 9 ευρώ)

Αρώματα που έχω δοκιμάσει...

Secret fantasy star


Γλυκό τύπου βανίλια άρωμα. Θεωρώ για μικρές ηλικίες στην εφηβεία ίσως. Δεν έμεινα ικανοποιημένη από τη διάρκεια γι' αυτό και δεν το πολυχρησιμοποιώ....Θα το βρείτε γύρω στα 20 ευρώ αναλόγως την προσφορά.
Soft musk
Σταθερή αξία και ένα από τα πιο παλιά αρώματα της εταιρείας. Γλυκό, πουδρένιο, θηλυκό με καλή διάρκεια. Διατίθεται σε πολύ καλές προσφορές με δώρο το σπρέυ σώματος και τη λοσιόν σώματος.



Incadessence

Από τα αγαπημένα μου. Το δοκίμασα φέτος το χειμώνα. Πολύ θυληκό και έντονο άρωμα. Λουλουδάτο και γλυκό. Θα το βρείτε γύρω στα 20 ευρώ...



Christian Lacroix nuit pour elle...

Αυτό το είχα αλλά μου τελείωσε και ήταν υπέροχο, μεθυστικό, πολύ ιδιαίτερο.Έχω μιλήσει γι'αυτό σε παλαιότερη ανάρτηση. Χωρίς προσφορά έχει γύρω στα 45 ευρώ... Βέβαια θεωρώ πως το αξίζει...


Αυτά από μένα... Αρωματικά φιλιά!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS