Από το Blogger.

Mi perfil

Η Φωτό Μου
Emelia
Αναπνέω οξυγόνο στον καθαρό ουρανό μου κρατώντας τα πόδια μου βαθιά στη γη, για να μην παρασυρθώ από την πνοή των ανέμων... Περιηγηθείτε και αναπνεύστε ελεύθερα!
Προβολή πλήρους προφίλ

Avon κριτική και άλλα...

Καλημέρα σε όλους τους όμορφους και τις όμορφες. Από την Avon ψωνίζω χρόνια. Όχι φανατικά, γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες καλλυντικών για να προμηθευτεί κανείς αυτά που τον ενδιαφέρουν. Οπότε για μένα τα πλέον σημαντικά στοιχεία για την αγορά καλλυντικών είναι σχέση τιμής - ποιότητας, πρώτες ύλες και προσβασιμότητα.
Από την Avon συνήθως προμηθεύομαι κρέμες προσώπου και σώματος, αφρόλουτρα, μολύβια και λιγότερο αρώματα και μάσκαρες. Πιστεύω γενικά ότι σε κάποια προϊόντα πρέπει να πετύχει κανείς την κατάλληλη προσφορά γιατί ουσιαστικά η αρχική τους τιμή είναι τέτοια που αναρωτιέσαι για ποιο λόγο να μην πάω σε ένα hondos  από έτσι....
 Δεν έχω δοκιμάσει όλες τις σκιές της γιατί μια ωραία παλέτα που είχα δεν έγραφε ιδιαίτερα ούτε με primer οπότε έχω τις αμφιβολίες μου, αν και έχω ακούσει καλά λόγια για την καινούρια σειρά σκιών. Οι μάσκαρες που έχω δοκιμάσει δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα γιατί μου αρέσει να δίνει όγκο μια μάσκαρα και μήκος κ δεν μου φάνηκαν κακές αλλά όχι και κάτι το φοβερό.... Πολύ ικανοποιημένη αντιθέτως έχω μείνει από κρέμες προσώπου και σώματος που έχω δοκιμάσει... Ας μη μακρηγορώ όμως κι ας περάσω στο ψητό.



Avon mega impact lipstick. Έχω δοκιμάσει αρκετά κραγιόν από αυτή την κατηγορία. Είναι πολύ ενυδατικά, με καλή χρωματική απόδοση, απλά όχι ιδιαίτερα σταθερά. Ιδιαίτερα το Divine Wine για χειμώνα με βόλεψε πάρα πολύ. Η τιμή τους γύρω στα 7 ευρώ αναλόγως την προσφορά.



Από τα extra lasting έχω δοκιμάσει το Fiery Red  (το οποίο απλά φαίνεται στα χείλη μου πιο σκούρο απ ότι περίμενα αλλά γενικά για χειμώνα είναι πολύ ωραίο) και το Forever Fuchsia ( ένα πολύ ωραίο φούξια όχι μπάρμπι πιο μεστό χρώμα) Πολύ καλή διάρκεια και δεν μου φάνηκαν ξηρά χωρίς να είναι ιδιαίτερα ενυδατικά βέβαια..

Τώρα τελευταία πήρα δύο νέες body lotion  Avon Naturals γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η σειρά αυτή. Έχουν ωραίο άρωμα χωρίς να σε πιάνει πονοκέφαλος, απλώνονται και στεγνώνουν εύκολα και είναι οικονομικές. Πολλές φορές τις βάζουν σε προσφορά. Αυτές έχω δοκιμάσει εγώ...


Φρουτένια αλλά ιδιαίτερη. Με πορτοκάλι και τζίντζερ....


και καρπουζάκι για το καλοκαίρι

Close Window

Αυτή η κρεμούλα πολύ με βόλεψε γιατί είναι για πρόσωπο και σώμα. Βέβαια, δεν τη χρησιμοποίησα ιδιαίτερα στο πρόσωπο παρά μόνο σε φάσεις που ήμουν έξω και ένιωθα πολύ ξηρό το πρόσωπό μου. Απαλό άρωμα, καλή ενυδάτωση, στεγνώνει εύκολα. Με εκχύλισμα χαμομηλιού και βρώμης.

Naturals Black Cherry
Αυτή μ' αρέσει πολύ γιατί έχει αυτό μιξ άρωμα κεράσι - μοσχοκάρυδο και είναι πολύ ιδιαίτερη...


Ενότητα μάσκαρα....


Αυτή έτσι μου έκανε κλικ και την δοκίμασα γιατί είδα το σούπερ σοκ και είπα εδώ είμαστε. Είναι μια χαρά η μάσκαρα και γενικά πολύ οικονομική όπως και όλες στην εταιρεία, όμως δεν έπαθα σοκ. Καλά που γενικά δεν προτιμώ τα πλαστικά βουρτσάκια, αλλά νομίζω πως φταίει η φόρμουλα. Οκ τις ξεχωρίζει αλλά εγώ ήθελα όγκο. Γιατί μάσκαρα που να τις κάνει πιο μακριές και διαχωρισμένες βρίσκω πιο εύκολα.




Αυτή την πήρα στην απόχρωση navy  και μπορώ να πω ότι χρώμα είδα να βγαίνει. Βέβαια κόντεψα να δω και ολόκληρο το βουρτσάκι μες τα μάτια μου. Εντάξει ας μη γίνω υπερβολική. Απλά δεν είναι και η πιο βολική στην εφαρμογή. Σαν αποτέλεσμα θα έλεγα μέτριο...

Έπεται και συνέχεια στα προϊόντα Avon για αφρόλουτρα, αρώματα και άλλα....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου