Από το Blogger.

Mi perfil

Η Φωτό Μου
Emelia
Αναπνέω οξυγόνο στον καθαρό ουρανό μου κρατώντας τα πόδια μου βαθιά στη γη, για να μην παρασυρθώ από την πνοή των ανέμων... Περιηγηθείτε και αναπνεύστε ελεύθερα!
Προβολή πλήρους προφίλ

YVES ROCHER...

Είχα ξανακούσει για τα προϊόντα της εταιρείας YVES ROCHER αλλά δεν τα είχα δοκιμάσει προσωπικά. Σήμερα λοιπόν, θα σας παρουσιάσω τρεις κρέμες προσώπου που δοκίμασα εγώ και η μητέρα μου.
Η πρώτη κρέμα είναι με αντηλιακή προστασία 30 SPF  και είναι ταυτόχρονα αντιρυτιδική, οπότε θα τη συνιστούσα σε μεγαλύτερες ηλικίες. Είναι πάρα πολύ καλή, παρόλο που φαίνεται μικρό βαζάκι διαρκεί για αρκετό διάστημα, η μητέρα μου που τη δοκίμασε έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Είναι ενυδατική αλλά χωρίς να είναι παχύρρευστη κι έτσι απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει άσπρα σημάδια όπως οι περισσότερες αντηλιακές! Γενικά τα προϊόντα της εταιρείας τα είδα κάπως τσουχτερά στην τιμή αλλά μπορώ να πω ότι η ποιότητα πραγματικά αξίζει. Η συγκεκριμένη κρέμα PROTECTYL VEGETAL κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ αναλόγως την προσφορά.





Σειρά έχουν η κρέμα αντιγήρανσης και το ελιξήριο νεότητας με βότανα YVES ROCHER CURE SOLUTIONS FATIGUE FIGHTER που εκτός των άλλων προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα και λειαίνουν τις ρυτίδες κούρασης. Είναι πραγματικά φοβερή η ποιότητα και η συσκευασία διαρκεί πολύ. Βέβαια δεν κάνουν θαύματα όπως και οποιαδήποτε άλλη κρέμα αλλά είναι πολύ ικανοποιητική η αντιρυτιδική δράση και ενυδάτωση. Τα συγκεκριμένα έχουν ελαφριά σύσταση και δεν βαραίνουν την επιδερμίδα. Κοστίζουν γύρω στα 30 με 40 ευρώ το καθένα, αλλά αν είσαι μέλος της εταιρείας τα αγοράζεις με έκπτωση που συμφέρει περισσότερο.






Τέλος, θα αναφερθώ στην κρέμα ημέρας και νύχτας με χαμομήλι, για ευαίσθητες και νεανικές επιδερμίδες.Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει, είναι μικρή και πρακτική και μπορώ να την έχω παντού μαζί μου. Νομίζω πως την είχα βρει σε προσφορά κάτω από 20 ευρώ, οπότε είναι πολύ καλή για όποιον θέλει να συνδυάσει ποιότητα και οικονομία. Στην παρακάτω εικόνα έχει διάφορα προϊόντα της σειράς, τα οποία δεν έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι θα είναι εξίσου καλά.
Αυτά προς το παρόν όμορφες και όμορφοι. Καλή Ανάσταση!



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου