Από το Blogger.

Mi perfil

Η Φωτό Μου
Emelia
Αναπνέω οξυγόνο στον καθαρό ουρανό μου κρατώντας τα πόδια μου βαθιά στη γη, για να μην παρασυρθώ από την πνοή των ανέμων... Περιηγηθείτε και αναπνεύστε ελεύθερα!
Προβολή πλήρους προφίλ

Galenic mousse nettoyante και Galenic elixir hydratant

Καλησπέρα σας! Πρώτη αναρτησούλα σήμερα και θα προλογήσω λέγοντας ότι η αναφορά μου σε συγκεκριμένα προϊόντα δεν αποτελεί διαφήμιση ή δυσφήμιση του προϊόντος αλλά προσωπική άποψη μετά από δοκιμή των καλλυντικών. Λοιπόν απόψε θα αναφερθώ σε δύο προϊόντα της Galenic. Το πρώτο είναι ένας αφρός ντεμακιγιάζ με νερό από άνθη μελιλώτου Galenic Pur mousse nettoyante.  Η σειρά PUR προσφέρει προϊόντα που έχουν ένα βασικό συστατικό: το απεσταγμένο εκχύλισμα μελιλώτου που διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και οξυγονώνει τους ιστούς του δέρματος.



Ιδού λοιπόν το παραπάνω αφρώδες ντεμακιγιάζ όπου κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλό. Καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, αν και για την επιδερμίδα μου που είναι μικτή μου φάνηκε κάπως ξηρό. Αφαιρεί πολύ καλά το μακιγιάζ από το πρόσωπο, το μέικαπ κτλ... αλλά δεν είναι κατάλληλο για ντεμακιγιάζ ματιών. Θέλει αρκετά καλό ξέπλυμα, προσωπικά προτιμώ τα καθαριστικά προσώπου που ξεπλένονται εύκολα, διότι με κουράζει η πολλή σαπουνάδα στο πρόσωπο. Χρειάζεται σίγουρα μετά μια καλή ενυδατική. Έμεινα ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές, απλά δεν ενθουσιάστηκα. Έχει αρκετά προσιτή τιμή, μπορεί να το βρει κανείς από 14 ευρώ έως 20 περίπου αναλόγως την ιστοσελίδα ή το κατάστημα πώλησης. Θα το βαθμολογούσα με 7 στα 10. 

Θα συνεχίσω με το Galenic elixir hydratant για όλους τους τύπους του δέρματος για εντατική ενυδάτωση με κόκκινα φρούτα. Έχει πρακτικό σχεδιασμό, με απλικατέρ που πιέζεις για συγκεκριμένη δόση, αν και για την πλήρη ενυδάτωση χρειάζονται 3 με 4 δόσεις. Έχει ελαφριά σύνθεση και ωραίο απαλό άρωμα, αλλά δε θα έλεγα ότι δίνει την ενυδάτωση που υπόσχεται. Μάλλον θα το συνιστούσα και για λιπαρά δέρματα αφού η ενυδάτωσή του δεν είναι βαριά... Σίγουρα δεν είναι για τα ξηρά δέρματα που χρειάζονται θρέψη. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ματ. Μπορώ να πω μου άρεσε σαν προϊόν και είναι αρκετά προσιτό γύρω στα 20 ευρώ... Θα το βαθμολογούσα με 8 στα 10.




Αυτά λοιπόν είχα να πω για τα συγκεκριμένα καλλυντικά και ελπίζω να σας κάλυψα. Για οποιαδήποτε παρέμβαση, απορία, σχόλιο ή αν τα δοκίμασε κάποια από σας παρακαλώ να το αναφέρετε... Καληνύχτα όμορφες και όμορφοι!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου